maanantai 28. joulukuuta 2015

Kotosalla jälleen.




Joulu tuli vietettyä Valkeakoskella ja minulla oli oikein mukavaa siellä. Hiukan sade pilasi suunnitelmiani kuvauskävelyiden suhteen, mutta tuli käppäiltyä sitten koiran kanssa ilman kameraa. Tai oli minulla pokkari taskussa tietenkin. Tapaninpäivänä satoi hiukan lunta ja tuli ihan mukava talvinen fiilis pikku pakkasessa. Syötyä tuli tietenkin vähän liikaa, ja päätinkin aloittaa taas syömisieni tarkkailun. Reissun kokonais saldo oli ihan mukava. Sain viettää joulun tärkeän ystäväni kanssa ja hyvillä mielin. Sehän on pääasia että on hyvillä mielin.

Kuvailu jäi tosiaan hiukan vähälle sateen takia, mutta tuli sitä muutama kuva otettua. No, tässä unien jälkeen reppu selkään ja kuvailemaan! Taas tuntuu kuvailu fiilikset olevan kohdallaan ja muutenkin on mukava mieli. Tammikuussa ajattelin piipahtaa Helsingissä pikkuisen kuvausreissun merkeissä ja kuun lopulla näillä näkymillä vielä Poriin kuvaamaan Varietee83:n keikan. Eli kuva materiaalia tulee paljon.

Huomenna olisi piipahdettava postissa ja kirjastossa. Ajattelin käydä kuvaamassa myös hiukan. Pari ajatusta olisi mielessä kuvauspaikkojen suhteen, mutta huomenna sen sitten näkee mitä saa aikaiseksi.

Hauskaa vuoden viimeistä viikkoa kaikille!




Valkeakosken torilta näkymä Tervasaaren tehdasta kohti.

Jouluvaloja Vlk:n keskustassa


Mallasvesi aamun sarastaessa


Ystäväni koiran, Lolan, kanssa Apianniemen leirintäalueen vierellä aamukävelyllä.

1 kommentti:

  1. Mallasvesi, tähänaikaan vuodesta melkeinpä jopa aamupäivän sarastaessa :)
    Pikkuhiljaa päivät pitenevät ja pian saanee talvisiakin kuvia.

    VastaaPoista