torstai 10. joulukuuta 2015

Ateneumissa vierailu.

Tossa jo jonkin aikaa mietiskelin vierailua Helsingin ateneumissa Henri Cartier-Bressonin kuvanäyttelyä katsomaan. Kaverini, jota myös valokuvaus kiinnostaa, innostui ideasta ja sitten vaan tilaamaan liput onnibussista ja menoksi! Siistin kuntoinen kalusto näemmä onnibussilla ja matka Helsinkiin sujui oikein mukavasti. Perille päästyämme käppäiltiin sitten ateneumiin inhoittavassa tuulessa ja tihkussa.
Näyttely oli todella onnistunut. Kuvat olivat oikein näyttäviä ja heijastelivat loistavasti yhden pienen hetken ikuistamista. Siinähän HCB oli mestari. Vähän joka paikkaan hän kerkesi kameroineen mennä. Hyvä kattaus Euroopasta, Kauko-idästä ja Pohjois amerikasta. Loistavaa arjen kuvausta. Pidin näyttelystä kovasti ja suosittelen siellä piipahtamista kaikille.

Näyttelyn jälkeen huomasimme sateen vain yltyneen.. Kuvaamisesta ei tullut oikein mitään. No, muutama kuva tuli otettua.  Hiukan alkoi nälkäkin vaivata, joten käytiin syömässä ja sitten kävelimme kamppiin kahville. Paluu kyyti saapui ajallaan ja paluu Turkuun sujui yhtä jouheasti kuin menomatka. Tuli vietettyä ihan mukava päivä!

Tänään onkin ollut aikas juoksu päivä.. Paketteja saapunut kolme kappaletta ja jokainen eri paikkaan. Nierleltä tilaamani paketti oli tullut sekä huutonetistä ostamani digipokkari. Pokkarin ostin ihan taskukameraksi, jos sattuu tulemaan eteeni jotain yllättävää, eikä ehdi kaivamaan järkkäriä repusta jollei se satu kaulalla valmiiksi riippumaan. Voittaa se kännykkäkameran kuvanlaadun köykäisesti.

Tykästyin kovasti onnibussin palveluun ja ennen kaikkea hinnoitteluun, joten tulen käyttämään varmaan toistekin heidän palveluita. Vois tehdä ihan päivän mittaisen kuvausreissun vaikka Helsinkiin taikka Tampereelle, kun niihin pääsee halvimmillaan 1€:n hintaan per suunta. Tarttee ottaa ajankohtaiseksi suunnitella tälläinen päivä reissu lähiaikoina.

Tarttee ottaa loppu ilta rauhallisesti ja huilailla, että jaksaa huomenna lähteä taas liikenteeseen. Viettäkää tekin rauhallinen koti-ilta jos suinkin on siihen mahdollisuus.



Stockmannin nurkilta 9.12.


Nämä vehkeet pitäisi saada takaisin Turkuun.


Kiireisiä ihmisiä Kampissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti