torstai 3. joulukuuta 2015

Opiskelijoiden invaasio.

Tänään sain itseni liikkeelle jo aikaisin aamupäivällä, ja muutaman pakollisen pyörähdyksen jälkeen päädyin erääseen Eerikinkadun varrella sijaitsevaan ravitsemusliikkeeseen kahville. Ihmettelinkin henkilökunnan hyörintää, kunnes kuulin että tänään on opiskelijoiden glögi-kierros niminen tapahtuma ja haalarijengiä on tänään liikenteessä yli 3000 kappaletta ja kyseinen kapakka kuuluu heidän kierrokseensa yhtenä välietappina. Autoin minäkin omalla osaltani henkilökuntaa hakemalla heille vaihtorahaa ja muuta tarvikkeita. Minua on aina kihdeltu hyvin siinä baarissa, joten mielelläni autan myös heitä. Päätin että kun ensimmäiset haalareihin pukeutuneet tulevat baariin, minä jatkan matkaa. Ja niin myös tein. Käppäilin sieltä sitten kirjastoon.

Tänään tililleni oli saapunut jo kauan odottamani veronpalautus. Eli tänään sain kamerakaupat sovittua ja tuli netin kautta tilattua myös kaikkea muuta pientä tarviketta. Rahaa paloi ihan kiitettävästi, mutta nyt on kuvauskalustoni paljon parempi jahka saan uuden kameran vielä haltuuni. Se tosin taitaa mennä ensi viikkoon. Tuossa soittelin myös yhdelle kaverilleni kun tilasin tavaraa saksalaisesta Nierle nimisestä verkkokaupasta, niin hän tilasi myös kaikkea pientä, niin saatiin postituskuluja tasattua. Mielestäni ihan kohtuu hintainen verkkokauppa, kun vertaa suomen hintoihin. Kaikkea pientä kivaa kuvaukseen liittyvää materiaalia tuli hankittua. Nyt kelpaa olla liikkeellä vaikka koko päivän, kun saa kalustoani kuljetettuakin mukavasti.

Tänään en ottanut kameraa mukaani, kun aamupäivällä sateli hiukan, mutta nyt on ihan kirkas ilma. Tuleehan noita kuvauspäiviä lisää!

Kaverin kanssa tuli eilen höpistyä tovi kuvieni julkaisusta. Taidan jatkossa varustaa ottamani kuvat vesileimalla, jos joku niille löytää jotain käyttöä, niin minun luvallani sen kyllä saa helposti, mutta kuvan oikeudet pysyvät visusti minulla. Kirjoittelen tästä aiheesta lisää tulevaisuudessa.

Pyöriköön haalarijengi kaupungilla, minä suuntaan seuraavaksi kotiini ja nautiskelen joutenolosta. Toivorikasta torstaita kaikille!


Kirjastossa on mukava viettää aikaa ja on tämä Turun pääkirjaston vanha puoli ihan komean näköinenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti