perjantai 1. tammikuuta 2016

Niin se vuosi taas vaihtui.

Joka vuotinen tapahtuma, vuoden vaihtuminen, on sitten jälleen tapahtunut. Vuosi vaihtui täällä Turussa ihan mukavassa kelissä, pikku pakkanen ja sateeton ilta oli. Keskustassa pyöri porukkaa kiitettävästi ja kaikki tuntuivat olevan hyvällä tuulella. Itseäni huvitti ulkomaalaistaustainen henkilö joka toivotti minulle puolenyön aikoihin hyvää joulua.. Ajatushan se tärkein on! Ilotulitusten kuvaamisen jälkeen menin yhteen baariin kahville ja sen sulkeuduttua tein vielä pienen kuvauskävelyn ennen kotiin menoa. Ihan mukavan vuoden vaihteen vietin ja nukkumaan menin aamuyön tunteina ihan hyvillä mielin.

Tässä mietiskelin mennyttä vuotta.. Paras päätökseni oli viinan käytön lopettaminen. Tuli kieltämättä juotua aivan liikaa. Päätöksen ansiosta sain sytytettyä uudelleen kipinän valokuvaukseen. Taitaa se olla parempi harrastus kuin hillitön ryyppääminen. Muuten mennyt vuosi oli aikas tasapaksu. Ei suurempia mullistuksia elämässäni tapahtunut.

Tänään lähdin taasen liikenteeseen, kun kotona makoilu ei oikein houkuttanut. Tarkoitus olisi käydä tänäkin yönä hiukan kuvaamassa, jos vaikka jotain mielenkiintoista osuisi objektiivini eteen. Jää nähtäväksi.

Toivotan kaikille oikein hyvää ja onnellista uuttavuotta 2016. Hymyilkää ja naurakaa paljon, pitäkää huolta itsestänne ja ystävistänne sekä ennen kaikkea nauttikaa elämästänne!

Turun kaupungin järjestämä ilotulitus.


Väkeä purkautumassa pois jokirannasta ilotulituksen jälkeen. Autoilijat tööttäilivät päät punaisina torviaan kun eivät päässeet eteenpäin. Eikö järki jo sano että uudenvuoden aattona ei mennä puolenyön tietämissä autolla aurasillan läheisyyteen.


Torin nurkillakin oli mukavasti porukkaa. Kaikki tuntuivat olevan iloisella tuulella, enkä nähnyt yhtään tappelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti