lauantai 5. joulukuuta 2015

Sataa... Sataa... Huoh!

Taas on oikein pirteä ilma... Eli vettä tulee vaakatasossa. Ei oikein houkuta suurempaan ulkoiluun. Sais olla hiukan kuivempaa keliä, niin saisi jotain aikaiseksi. Liikkeelle lähdin kuvauskalustoni kera, saas nähdä tuleeko kuvattua mitään. Kuvaus ei oikein luonnistu, kun objektiivi kastuu ja huurtuu koko ajan. Bändien kuvauskeikkakin on vasta ensi lauantaina, jolloin pääsee kuvaamaan sisätiloihin. Silloin TVO:lla on gootti-bändejä. Siitä keikasta tulee juttu myöhemmin. 

Uusi kamerani on aloittanut matkan kohti Turkua ja on päässyt jo postin seurannan mukaan jo lietoon saakka. Maanantaina saan sen varmaan haltuuni. Innolla odotan! Odottelen tässä myös uutta tripodia, minkä pitäisi olla oikein ammattilaismalli. On hiukan käytetty, mutta ilmaiseksi moisen saan, ja silloin ei asiasta parane valittaa. 

Istuskelen erään kaverin luona parhaillaan, kaveri tuossa juuri pärisee tietokone ongelmansa kanssa, joten minulla on hyvää aikaa kirjoitella tänne. Mietiskelen miten viettäisin tämän illan kun ulkona käppäily ei inspiroi eikä oikein kuvaaminenkaan suju tälläisessä ilmassa. No, kai jotain keksitään! Ensi viikolla onkin mukavaa luvassa, Helsingissä piipahtaminen. Kaverin kanssa mennään Ateneumiin katsastamaan Henri Cartier-Bressonin valokuvanäyttely. Siitäkin kirjoitan jutun reissun jälkeen. Koettakaa keksiä jotain mukavaa puuhaa lauantai-illaksi huonosta ilmasta huolimatta.



Tämän näköinen renttu Turun nurkilla pyörii kameran kanssa. Pirun ruma ukko, mutta ihan leppoisa. Ei kannata pelätä turhaan! Saa tulla vaikka juttelemaan jos bongaa minut jossain kameran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti