maanantai 2. marraskuuta 2015

Melkein ulkomailla vierailu.

Tuli vietettyä viikonloppu Valkeakoskella ja tänään tuli piipahdettua tampereellakin. Kovin oli suhruista ilmaa, ettei kuvaaminen oikein kunnolla luonnistunut. No, välikö sen kun viikonloppu oli muuten oikein mukava. Tänään pitäisi palata kotiin. Tänne päin tullessani oli junassa vereenpaineen mittaus. Jollakin porukalla oli joku kampanja, en muista enää millä, mutta toisaalta on ihan hyvä että mittaajat tulevat ihmisten luo mittailemaan, kun monelle on iso kynnys lähteä vartavasten verenpaineen mittaukseen.


Viikonloppuna tuli käveltyä paljon, ja ystäväni koira, Lola, nautti suuresti pitkistä kävely reissuista. Tuli sitten lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun molemmat, minä ja Lola saimme liikuntaa. En kyllä usko että jaksaisin joka päivä käydä koiraa ulkoiluttamassa. 

Tarvii joku päivä tehdä joku mukava kuvausreissu jonnekin toiseen kaupunkiin, kun ainakin jotkut bussi yhtiöt mainostavat halpoja matkoja, ettei pitäisi olla kiinni rahasta edes tälläiselle persaukiselle. Katsotaan mitä tulevaisuudessa keksitään!

Mukavaa viikon alkua!


Pari kuvaa Valkeakoskelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti