sunnuntai 15. marraskuuta 2015

TVO:lla kuvaamassa.

Lauantaina oli TVO:lla esiintyjiä. Ensimmäinen oli aika mielenkiintoinen... Mun mielestä yli taiteellista roskaa, mutta se oli mun mielipide. Muutama kyllä poistui paikalta kuunneltuaan ihme surinaa ja katseltuaan jotain välkkyviä kuvioita pari minuuttia. Ei ollut oikein minunkaan makuun. Jos rehellisesti sanon: Täyttä paskaa!
 No, seuraava orkesteri oli jo mukavaa kuunneltavaa, leppoisaa poppia viulu säestyksen kera. Tarvii tutkailla netistä tietoa tästä bändistä. Pidin kovasti! Sen jälkeen lavalle kiipesi Heavy fluid. Suht raskasta gootti rokkia soittavat. Soundit olivat mukavassa balansissa ja pidin ihan heidän esiintymisestään, vaikka heidän soittama musiikki ei olekaan mieli musiikkiani. Kyseisen bändin laulaja esiintyi hienosti ja kitaristi veti välllä huikeaa showta. Basistin lava koreografia on jo mulle tuttua vuosien takaa, jolloin olin hänen silloisen bändin roudarina. No, hänen lava esiintyminen oli tidella minimaalista, siitä väännettiin aikoinaan monta vitsiä.. Hieno mies hän on ja mulla on upeita muistoja roudarin uraltani.
Viimeisenä esiintyi Crackwhore joka veti tuttuun tapaan energisen keikan. Heidän esiintyminen oli hyvää ja tasavahvaa, odotan mielenkiinnolla tukevaa levyä, jota ovat kuulemma alku vuodesta menossa tekemään.

Keikkojen jälkeen olikin edessä kävely kotiin. Aluksi ajattelin mennä hetkeksi kuvaamaan Turun ratapihaa, mutta jotenkin väsy iski ja käppäilin koulukadun abc:n kautta, josta ostin kupin kaakaota lämmikkeeksi, suoraan kotiin. Jalkoja kivisti aika tavalla kun tvo:lla tuli kyykisteltyä paljon, eikä kävelykään jalkoja kauheasti armahda. Ihan mukavan viikonlopun vietin.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Yksityiskohta TVO:n seinältä.



Heavy fluidin basisti näppäilee instrumenttiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti