perjantai 13. marraskuuta 2015

Kameran suljin napsuu taas pimeässä.

Tänään napattiin taasen reppu selkään, ja käppäily kierros alkoi. Ensin ajattelin mennä sataman nurkille, ja aloittaa sieltä käppäily kohti keskustaa. Toisin kävi, tulin suoraan kauppatorin nurkille. Kävin hiukan kuvailemassa aurajokea tuomiokirkon kohdilta ja varmaan menen sinne yöllä vielä uudestaan kun liikenne on hiljaisempaa kun autojen valot häiritsevät jonkin verran. Tuossa kun kuvailin hiukan pitemmillä valotusajoilla, huomasin että kunnon jalusta, tripodi, tarvitsee pistää hankintalistalle. Monopodilla ei oikein pitkiä suljinaikoja käytetä.

Olen pannut merkille että muutama kuukausi tehty ruokavalioremontti ja nyt reilu kolme kuukautta kestänyt alkoholiton kausi on alkanut vaikuttaa. Paino on pudonnut mukavasti. Tarkkaa määrää en tiedä, koska en punninnut alkuperäistä ottelupainoani. Mutta vaatteista ja ennen kaikkea housuista sen huomaa. Väljää tullut mukavasti. Ja kyllä sen muutenkin huomaa siitä, että olo on jotenkin kevyempi ja jaksaa paljon paremmin. Eilen tuli 100 päivää ilman viinaa täyteen. Katsotaan kauanko selkäranka kestää. Ainakin tämän vuoden loppuun saakka.

Huomenna lauantaina olisi tarkoitus mennä taas TVO:lle paria bändiä kuvaamaan. Katsellaan siitä juttua tuonnempana. Bändikuvaus on kyllä oma lajinsa mutta harjoitus tekee mestarin! Tuossa bongasin muutamia todella hyviä vinkkejä kyseisiin tilaisuuksiin, asia on kuitenkin niin, että kuvaamallahan sitä oppii. Jotkut ovat kysyneet mikä on mielestäni paras ottamani kuva. Sitä ei ole otettu vielä. Muutaman todella onnistuneen otoksen olen saanut, mutta aina on parantamisen varaa. Jatkuvaa oppimistahan tämä on. Ei sitä huippukuvaa tule odottamalla. Se tulee kun on tullakseen. Kunhan hetki on oikea ja on paljon onnea mukana.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Pistäkää vaikka kynttilät palamaan ja nautiskelkaa takkatulen lämmöstä rakkaanne kainalossa.

Linnankatu kirjaston kohdalta hämärinä tunteina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti