lauantai 28. marraskuuta 2015

Suomi punk rytinää.

Eilen oli taasen TVO:lla live musiikkia. Kolme suomi-punk bändiä veti settinsä aikas kiukulla läpi. Ihan hyvää settiä soittajat soittivat, mutta viimeistä bändiä en katsonut kuin kolme ekaa biisiä. Viimeisenä soittaneen Kivesveto go go:n aloittaessa jengi villiintyi niin paljon että kuvaamisesta ei tullut yhtään mitään... Koko ajan joku töni tai astui varpaille... Ekat bändit eli Kymppitonni ja Sammuneet katulyhdyt olivat ihan kelpo katseltavaa/kuunneltavaa. Ehkä TVO:lla oli hiukan liikaa porukkaa, sisäilma kävi aika huonoksi..

Keikan jälkeen lähdin käppäilemään keskustaa kohti ja ylitin Turun ratapihan jalankulku siltaa pitkin. Sillalta tarttee käydä kuvaamassa kuva setti joku ilta/yö. Komeat valot ja maisemat muutenkin.

Ensi viikolla tilille kopsahtaa veronpalautukset. Kauan haluamani uusi kameranrunko lähtee hankintaan. Pitkään harkittuani hommaan hiukan käytetyn rungon. Siitä lisää kun saan sen haltuuni. 

Tänään taitaa kuvailut jäädä vähiin, kun taivaalta alkoi tulla vettä melkein vaakasuorassa. Mutta nauttikaa te elämästänne!


Kuvissa Kymppitonni, Sammuneet katulyhdyt ja Kivesveto go go.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti