lauantai 21. marraskuuta 2015

Kuulo ongelmia keikalla

Eilen, 20.11, alkoi rekisteri klubin hautajaistapahtuma. Harmi että kyseinen keikkapaikka loppuu. Ihan hyvä bändi kattaus olisi ollut, mutta hemmetti kun mulla on vasemmassa korvassa muutenkin iso kuulovaurio, niin orkestereiden käyttämä äänenpaine aiheutti sitten pahan tinnituksen oikeaan korvaan... Oli pakko poistua aikaisin. Kolme ekaa bändiä tuli tsekattua ja kuvattua, mutta sitten vingunta korvassa tuli niin pahaksi että oli pakko poistua. Harmi juttu. 

Ensimmäisenä esiintyi Turun Tauti joka rykäisi keikkasettinsä aikas vauhdilla läpi. Olen kyllä nähnyt kyseisen bändin paremmankin keikan. Suuret kiitokset bändin basistille joka tarjosi mulle kyydin takaisin keskustaan.

Seuraavaksi lavalle kömpi Varietee83 jonka keikka oli jälleen hyvää ja tasavahvaa. Lyhyemmän setin vetivät mutta soundit olivat kohdallaan ja meininki muutenkin hyvä. Pidin todella paljon!


Viimeinen bändi jonka katselin oli Ray-gun. Ihan hyvää settiä, mutta soundit eivät olleet oikein balanssissa mun mielestä. Toisaalta tinnitus vinkui jo niin pahasti että soundit eivät mulle kuulostaneet hyvälle. Reksterissä on hyvät miksaajat.

Tämä taisi sitten olla viimeinen visiittini Rekisteri klubilla, koska purkutuomion kyseinen rakennus on saanut. Sain sentään Rekisteri rintamerkin muistoksi. Niin päättyy taas yksi tarina Turun underground elämästä. Toivottavasti tulee jotain vastaavaa tilalle joskus tulevaisuudessa.

Istuskelen juuri parhaillaan Turun keskustassa eräässä kapakassa taasen kahvikupin ja vesilasin kera tätä kirjoittamassa. Jotain rännän tapaista yritti hetki sitten taivaalta tulla alas, joten nähtäväksi jää, tuleeko illalla/yöllä kuvattua mitään.

Nauttikaa talven tulemisesta, mikäli talvesta pidätte!


Kuvat ylhäältä alas: Turun Tauti, Varietee83 ja alimpana Ray-gun.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti