perjantai 22. tammikuuta 2016

Alkaa nämä pakkaset riittää!

Perjantai. Liikaa pakkasta. En pidä. Nämä kireät pakkasilmat ova vieneet kuvaus intoa merkittävän paljon. Ei vaan ole inspiraatiota palelluttaa sormia kameran kanssa. No, onneksi tähän tulee muutos kun huomenna pitäisi pakkasen lauhtua oikein kunnolla. Hienoa! Huomenna pääsee taas tallailemaan turuja ja toreja kameran kanssa! On näissä pakkaskeleissä se hyvä puoli ollut että on saanut kypsytellä kuvausideoita kaikessa rauhassa. Toivottavasti pääsen toteuttamaan niitä myös tänä viikonloppuna.

Olen pakkaspäivinä keskustassa käydessäni piipahtanut myös kirjastossa missä on tullut selailtua valokuvausta käsittelevää kirjallisuutta paljon. Kyllä sen eron huomaa, kun on ammattilainen kuvaamisessa, eikä tälläinen harrastelija kuin minä. Paljon opittavaa on vielä. 

Pitäisi saada kuskattua kamerareppuni suutarille tai jollekin ompelijalle kun siihen pitäisi saada lisättyä pari juttua jotka lisäävät repun käyttö mahdollisuuksia. Saisi varmaan ne itsekin ommeltua, mutta taitaa olla parasta saada tehtyä ne kerralla kunnolla. En oikein luota omiin ompelutaitoihini. Parasta olisi tietenkin hommata kokonaan uusi reppu, mutta niillä on pirusti hintaa. Mun mielestä melkein 200€ repusta on melko paljon rahaa ja rahalle löytyy myös muuta käyttöä.

Tämä ilta menee varmaan taas turistessa kavereiden kanssa kanta baarissamme. Kahvin voimalla ajattelin istuskella. Selkäranka kestää! Viettäkää kaikki oiken mukava viikonloppu ja heitämpä pienen haasteen: Tehkää viikonlopun aikana vähintään yksi ihminen iloiseksi. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli!


Katulampun loisteessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti