perjantai 8. tammikuuta 2016

Hyytävät kelit riesana.

Nyt ne kovat pakkaset iskivät sitten tänne eteläiseenkin Suomeen. Ulkoilu on jäänyt vähäiselle ja kuvaaminenkin siinä samalla. Ei oikein houkuta palelluttaa sormia kameran kanssa, kun kuvaaminen ei oikein luonnistu tumput kädessä. Nyt on ollut aikaa lueskella, katsella elokuvia ja suunnitella tulevia kuvauskohteita/kuvausreissuja. Onneks ensi viikoksi on luvattu jo hiukan lämpimämpää. Hiukan harmittaa nää pakkaset.. Mulla olisi muutama idea aikavalotus kuviin, mutta ei oikein inspiroi kameran kanssa seisoskelu öisin näissä pakkasissa. No, kyllä ne ideat vielä toteutetaan!

Tässä olenkin jo maininnut että sain kuvauskalustoni päivitettyä hyväksi, mutta tunnetusi nälkä kasvaa syödessä. Nyt tekisi mieli hankkia uusi pitempi zoom-putki. Käytettynä olenkin moista jo katsellut. Nähtäväksi jää, tuleeko moinen hommattua kun akuuttia tarvetta moiselle ei ole, ja 100-300mm putki löytyy jo kalustosta ja sitäkin tulee harvakseltaan käytettyä. Ja uuden jalustankin tarvitsisin. Sponsoreita otetaan vastaan!

Näillä keleillä ei tosiaan ole kamerareppua tullut raahattua mukana, joten lopuksi kuva Turun pääkirjaston uutistorilta, jossa parhaillaan istuskelen tätä juttua naputtelemassa, iPadilla napattuna. Kuvan laatu ei ole hääppöinen.
Nauttikaa rapsakoista pakkaskeleistä!



Ihan mukavaksi ajanviettopaikaksi uusi pääkirjasto on saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti