perjantai 23. lokakuuta 2015

Perjantai, perjantai...

No, mulle en aikas samantekevää mikä viikonpäivä on, mut joillekin se tuntuu olevan tärkeää että pääsee baariin nollaamaan viikkoa. Vesilasin ja kahvikupin voimalla istuskelen taas eräässä keskustan kuppilassa. Tämän päivän ehdoton piristys oli se, että näin vanhan kaverin jota en ollut nähnyt yli  kymmeneen vuoteen. Oli tosi mukava jutella hänen kanssa taas pitkän tauon jälkeen. Erään toisen kaverin kanssa oli tossa pari päivää sitten juttua jos lähdettäisiin Helsinkiin ateneumiin katsomaan Henri Cartier-Bressonin valokuvanäyttelyä. Kiinnostais todella paljon, mutta tarttee katsoa tuleeko lähdettyä. Olisi samalla mukava käydä samalla kuvailemassa tarkemmin tätä Tallinnan pohjoisinta lähiötä. 


Toinen ilostuttanut asia tänään oli se, että sähköpostissa tuli viesti kamerareppuni matkan alkamisesta. Saa vaan nyt nähdä kauanko se matkaa Suomeen saakka. Eilen tuli myös törsättyä kameran uuteen runkotulppaan. Aika kova hinta muovinkappaleesta, mutta pakko sellainenkin oli hommata. 

80 päivää ilman alkoholia tuli tänään täyteen. Mukavaa viinatonta viikonloppua kaikille kenellä on selkärankaa moisen viettämiseen!

Tämä rakennus sijaitsee Turussa tuomiokirkon kupeessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti