lauantai 6. helmikuuta 2016

Taas kamera laulaa yössä...

Eilen perjantaina tuli kaverin kanssa tehtyä ihan mukavan mittainen kuvauskävely. Käppäily alkoi Turun linnan kupeesta ja jokirantaa pitkin käveltiin junasillalle saakka ja sieltä vielä takaisin päin puutorille, mistä lähdimme omiin suuntiimme. Olin ihan leppoisaa kävellä, kuvailla ja jutella. Yleensä omalla kohdallani kuvauskävelyt ovat yksinäistä puuhaa. Oli todella mukavaa!

Iltaa vietin taasen kanta kuppilassani missä olikin suuri määrä kavereita paikalla ja oli ihan leppoisat keskustelut. Eli tuli vietettyä erittäin mukava päivä ja ilta. Ennen kotiin palaamista kävin vielä hiukan kuvaamassa ja kotiin päästyäni uni tuli nopeasti.

Siinä yöllä kävellessäni mietin mikä saa minut melkein joka ilta ja yö nappaamaan raskaan kamerarepun ynnä muut varusteet kantoon ja kävellä loskassa tai pakkasessa oksennuslätäköitä väistellen ja kännisten mölinää ja välillä jopa uhkailua kuunnellen. Tai mikä saa minut erilaisissa keikkapaikoissa hemmetin kovassa metelissä korvat soiden välillä melkein likaisella lattialla maaten kännisten urputusta kuunnellen valokuvaamaan. Jotkut pitävät minua varmaan täysin idioottina kun jaksan tälläistä tehdä. Mutta se on mahtavaa hommaa! Nautin suunnattomasti siitä kun saan etsiä uusia kuvakulmia, nopeasti syöksyä kameran suljin laulaen tilanteesta toiseen. Ja varsinkin tässä bändien keikkakuvaus tapahtumista saatu kiitos hyvistä kuvista lämmittää mieltäni mukavasti. Mittapuiden mukaan olen harrastelija kuvaaja, mutta haluan siinäkin venyttää osaamiseni äärirajoille.

Tässä taas Tinatuopissa kahvilla istuskellessani katselen tuota räntä sadetta.. Toivottavasti illalla ilma edes hiukan paranee ja saan muutaman kuvan napattua kokoelmiini. Jotkut ovat kyselleet mitä teen ottamillani kuvilla. No, on mulla yksi suunnitelma kuvien suhteen, mutta se kaipaa vielä hiukan kypsyttelyä ja tarkempaa suunnittelua, joten ei siitä tässä nyt enempää.

Nautiskelkaa mukavasta lauantaista huonosta ilmasta huolimatta!


Tuttu maamerkki Turkulaisille aurajoen suulla.


Vieläkin tutumpi kulkija aurajoen varrella. Tuli ylitettyä joki förillä varmaan 15 vuoden tauon jälkeen.

Perjantai iltapäivän päiväkävelijä junasillalta kuvattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti