tiistai 16. helmikuuta 2016

Kävelyä keskustassa päivällä, illalla ja yöllä sekä muuta pohdintaa.

Kevät alkaa taas nostella merkkejään vaikka ollaan vasta helmikuussa. Mukavat kelit ovat saaneet taas minut liikkumaan ulkosalla aktiivisemmin, mikä on ihan kiva juttu. Tuossa kun olen keskustassa kävellyt iltaisin kameran kanssa, olen pannut merkille että kamerani vetää puoleensa kännisiä urpoja puoleensa. Ei oikein jaksaisi innostua heidän poseerauksistaan ja urputuksistaan.. Itsepä olen harrastukseni valinnut! Tässä yks ilta tuli suunnattua taidemuseon mökeen ja puolalanpuistoon. Itseäni huvitti kun paikalla olleet kaljoittelevat teinit menivät karkuun huomattuani minut. Ei kai ne sentään mua poliisiksi luulleet.. Muuten seutu oli aika hiljainen, en nähnyt kuin pari koiran ulkoiluttajaa. Hiukan harmitti kun ei tullut otettua jalustaa mukaan. Otetaan seuraavalla kerralla sitten.

Taidemuseon portailta otettu kuva aurakadun suuntaan.


Pari kuvaa puolalanpuistosta ilta hämärässä.



Keskustassa pyöriessä tulee bongailtua kaikenlaista mukavaa ja vähemmän mukavaa. Kaiken maailman hörhöjä tulee nähtyä. Välillä on harkittava tarkkaan milloin kuvaa ja mitä kuvaa. Toisaalta kuvaaminen ja julkaisu on kaksi eri asiaa. Mutta julkisella paikalla saa kuvata. Tossa parina päivänä on keskustassa eerikinkadulla on tullut huomattua pari episodia joihin virkavaltakin on puuttunut.

Tällä herralla oli pyöränavain hukassa, joten piti turvautua rautasahaan


Tuli poliisitkin sitten ihmettelemään episodia. Sai näemmä todistettua omistussuhteensa, kun poliisit jatkoivat matkaansa melkein heti.


Tänään poliisit ihme kyllä ottivat tämän pyörätuolissa olevan hörhön kyytiinsä. Tämä henkilö on kunnostautunut käytöksellään keskustassa useaan otteeseen.. Rullailee tuolinsa kanssa keskellä katua autojen seassa ja huutelee kaikenlaista sekä jyrää muut kulkijat mennessään. Yleensä poliisit eivät kiinnostu hänen toilailuistaan.



Tälläistä juttua tänään. Parina seuraavana viikonloppuna onkin luvassa taas keikkakuvauksia. Kyllähän tämä tästä taas! Nautiskelkaa auringon paisteesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti