lauantai 5. maaliskuuta 2016

Utsuri horror shown jäähyväiset.

Viime syksynä keskuudestamme poistui muusikko Heikki Kylä-Utsuri. Rock'n'roll renttu, niinkuin hän itse laulussaankin mainosti. Hieno mies, mutta valitettavasti arpa onni ei osunut hänen kohdalleen tietyissä asioissa. Lauantaina 5.3.2016 oli viimeinkin muistokeikka hänelle Street-bar nimisessä kapakassa. Hessun bändi Utsuri horror show esiintyi siellä viimeisen kerran sillä nimellä. Monia vierailevia tähtiä kävi esittämässä tulkintansa Heikin lauluista. Jengiä oli pirusti, enkä oikein viihtynyt paikalla, mutta kuvia tuli otettua runsas määrä taasen. Viimeisenä lavalle nousi vielä Dave Lindholm joka esitti kolme kappalettaan Heikki Kylä-Utsurin muistoksi. Hyvä meininki yleisöllä oli, ja niin kuin mainitsinkin, baari oli täynnä. 

Kun lopetin ryyppäämisen ja aloin taas kuvata, ajattelin alkaa harrastaa katukuvausta, street shootingia. Mutta näyttää vahvasti siltä, että bändien keikkakuvaukset on se minun juttuni. Minua on pyydetty tossa moneen paikkaan kuvailemaan, mutta katsotaan mihin kaikkialle ehtii menemään. Tuntuu hyvältä saada positiivista palautetta kuvistani. Näin ajattelin jatkaa toistaiseksi.


Seppo Kansanoja. UHS:n alkuperäinen kitaristi.


Kymppi rahaa. Siihen biisiin loppui Utsuri horror shown viimeinen keikka. Jari Heimola tulkitsi kappaleen. Aikoinaan 90-luvun alussa yleisö heitteli tämän laulun aikana 10 markan seteleitä lavalle. Niitä Paavo Nurmen kuvalla varustettuja.


Illan live-musiikin päätti Dave Lindholm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti