tiistai 31. toukokuuta 2016

Varietee83:n keikalla ja helteistä nauttimista.

Lauantaina 28.05.2016. oli Naantalissa Varietee83 esiintymässä. Bändin olen kyllä nähnyt moneen kertaan, mutta nyt mukana oli itse laulujen tekijä Jussi Hakulinen. Mielenkiinnolla lähdin kuvauskeikalle. Mielestäni keikkasetti oli tällä kertaa erikoinen, muutama tunnettukin laulu oli jätetty esityksestä pois. Keikka oli kyllä ihan hyvä ja yleisöäkin oli ihan mukavasti paikalla. Keikan ehdoton helmi oli Jussi Hakulisen ja Tipnun duona esittämä joutsenlaulu. 

Siinä keikkaa odotellessani, keikan aikana ja keikan jälkeen mietiskelin että ei tässä keikkakuvaajan hommassa kauheasti glamouria ole.. Jonkun idiootin mielestä on joka keikalla huisin hauskaa tulla ilveilemään kamerani eteen ja jos alan käymään kuvia läpi jo keikkapaikalla en halua että joku on heti selän takana huutelemassa: "Näytä, näytä!" Itsepä olen tilanteeseen hankkiutunut.

Jussi Hakulinen ja Jari "Jartza" Heimola valmistautumassa ennen keikkaa.


Samat herrat lavalla.



Helteet ovat taas tehneet paluun ja ilmat ovat taas aika tukalat. Taidanpa siirtyä jokirantaan syömään jäätelön ja muutenkin vaan istuskelemaan. Nautiskellaan nyt lämmöstä kun sitä taas on tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti