perjantai 12. toukokuuta 2017

Hätäapu records 30v. 6.5.2017 TVO:lla

Tällaiset kekkerit piti käydä tsekkaamassa, ihan mielenkiintoisen bändi tarjonnan takia. Ilma oli hyvä, joten poljin pyörälläni paikalle. Olin paikalla hiukan ennen ovien avautumista ja tuli siinä nähtyä paljon tuttuja ja höpistyä heidän kanssaan. Kello 21.00 ovet aukenivat ja tilaisuus alkoi. 

Ensimmäisenä lavalle tuli Sätkynukke. Ei se hullummalta kuulostanut, vaikka bändi ei ole ollut kasassa vuosiin, eikä käsittääkseni pitäneet moniakaan treenejä ennen tätä tilaisuutta. Tuttuja kasvoja siinä soitteli Turun punk-skenestä.




Sätkynukke.


Seuraavana esiintymisvuorossa oli Sekasorto. Suoraviivaista anarkistista rytinää ryyditettynä yhtyeen laulajan, Kaide Laaksosen, poliittisilla saarnoilla. Ei ollut oikein minun makuuni. 







Sekasorto lavalla. Yhtyeen solisti tunnetaan voimakkaista mielipiteistään.


Sitten lavalle kipusi bändi mitä odotin eniten: Mekkala plays Mellakka. Yhtye siis oli sekalaisista muusikoista kasattu cover-bändi mikä soitti Mellakka yhtyeen tuotantoa. Soitto meni ehkä hiukan komedian puolelle, mutta yleisöllä sekä bändillä tuntui olevan hauskaa. No, eikös bändit esiinny yleensä viihteen takia. Setti oli lyhyt ja nopea. 




Mekkala. Cracwhoresta ja Abortti13 yhtyeistä tuttu Ristaniemi solistina.


Viimeisenä esiintyjänä esiintyi Huora niminen orkesteri. Naisvokalistilla varustettu ihan mukavaa punkkia soittava orkesteri, joka oli mulle uusi tuttavuus. Ei hassumpaa tavaraa!




Huora bändin laulaja.


Sellainen oli settinä TVO:lla. Itse kaipailin hiukan, että hätäavun perustaja Petri Vallin olisi pitänyt edes pienen puheen ja kertoillut jotain levy-yhtiönsä historiasta. Siinä bändien välissä tuli turistua tuttujen kanssa ja tuli taas huomattua että alkaa mulla olla tunnettavuutta keikkakuvaajana. Mutta ei tästä ammattia saa.. Mutta siitä huolimatta meinaan jatkaa keikkojen tallentamisia. 

Nautiskelkaa nyt keväisistä keleistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti