tiistai 28. helmikuuta 2017

Niin loppui se kaunis varietee...?

25. Helmikuuta tuli käytyä Tampereella hervannassa Varjo baarissa kuvaamassa Varietee83 bändin todennäköisesti viimeinen keikka. Tämän keikan jälkeen kitaristi Tipnu ja rumpali Jiri poistuvat orkesterista uusiin haasteisiin. Harmi juttu. Toivottavasti bändi saa uudet soittajat ja pystyvät jatkamaan, mutta pieni epäilyksen peikko hiipii mieleeni. Nykyisellä kokoonpanolla soitto oli saatu hiottua todella saumattomaksi ja uusien soittajien "sisäänajo" voi olla hankalaa. Aika näyttää mitä tuleman pitää!

Lokakuussa 2015 Varietee83 soitti ensimmäisen keikkansa TVO:lla ja olin tietenkin paikalla kameroineni. Tuttuja jätkiä minulle entuudestaan ja siitä pikkuhiljaa sain itseni bändin kuvaajaksi, kuskiksi ja yleisapulaiseksi hommattua. Hauskaisia muistoja jäänyt minulle tästä ja olen saanut mukavasti käytännön kokemusta keikkakuvaamisesta. Kesällä 2016 biisien tekijä, Jussi Hakulinen, tuli vierailemaan yhdelle keikalle jonka jälkeen hän liittyi kokonaan bändin kokoonpanoon. Erityisesti mieleeni on jäänyt keikka Porin jazzeilla. Niin vahvaa tunnelmaa oli mahtava olla tallentamassa.



Timpe, bändin valomies ja erittäin pätevä kaveri bändin teknisissä asioissa.


Tunnen pientä ylpeyttä siitä että olen saanut olla mukana pienessä palassa Suomi-rockin historiaa, ehkäpä vain sen historian kirjan sivulla pienessä alaviitteessä, mutta kuitenkin mukana.




Varietee83 viimeistä kertaa tässä kokoonpanossa.




Tipnu ja Jiri. Viimeistä kertaa lavalla tämän bändin riveissä.


Itse keikka oli ihan hyvä, vaikka mielestäni hiukan havaitsin parhaimman terän puuttumista. Illalla esiintyi myös Pyhä klaani-bändi joka esitti dingon biisejä, eli ilta hervannassa oli aika Porilais painotteinen. Hyvä ystäväni piipahti myös paikalla ja oli kivaa jutella hänen kanssa kuulumiset. Yöllä pienen säätelyn jälkeen pääsimme ajelemaan takaisin Turkuun. 

Jussi Hakulinen, mies monien hittien takana.


Teemu Tuomi, loistava lavaesiintyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti