maanantai 12. helmikuuta 2018

Kovaa itsekritiikkiä, pohdintaa, masentumista ja päätös.

Perjantaina 9. helmikuuta Johannes Byyt esiintyi taasen Tinatuopissa ja minä tietenkin kamerani kera paikalla. Bändi soitti puolitoista tuntia ja keikka oli sinäänsä ihan ok, mutta minun kohdaltani kaikki meni pieleen.. Noin 99% ottamistani kuvista meni pilalle ja fiilis koko valokuvaus harrastukseen osoitti lopahtamisen merkkejä kun kuvia katselin isolta ruudulta. Mielessäni pyöri vain miten kuvat olivat järkyttävän huonoja... Olenhan kuvannut lukuisia keikkoja joista olen saanut omastani ja muidenkin mielestä hyviä otoksia ja muilta tullut positiivinen palaute on ollut se mukava piriste joka on saanut minut nappaamaan kuvauskaluston kuntoon ja lähtemään keikoille kuvaamaan. Nyt tosiaan harkitsin kameran tunkemista kaapin perälle ja mietiskelin jo uutta harrastusta. 16.2. pitäisi mennä taas kuvaamaan yksi keikka TVO:lle ja sen aion tehdä, koska olen sen hiukan lupaillut.

Pohdiskelin tosiaan pitkään koko kuvaustouhun lopettamista, mutta sen verran kannustuksia tuli, että meinaan jatkaa touhua vielä toistaiseksi. Toivottavasti kipinä syttyy kunnolla uudestaan ja saan taas nautintoa onnistuneesta kuvauskeikasta. 


Johannes Byyt tiniksen lavalla. Järkyttävän huono kuva. "Tämä on skandaali!" Niinkuin lempi kuunnelmasarjassani sihteeri Mildred kommentoi jokaisen vastoinkäymisen kohdalla.


Mutta nautiskellaan ilmojen lämpeämisestä eikä anneta pikkuasioiden masentaa. Toivon, että saan jokin päivä ikuistettua sen kuuluisan parhaan kuvan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti