keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Punk tykitystä TVO:lla 13.01.2018

TVO:lla oli kerrassaan mainio bändi kattaus jota mainosteltiiin somessa monen kaverin toimesta joten päätös sinne menemiseen oli helppoa tehdä. Olin paikalla hyvissä ajoin ennen ovien aukeamista ja oli siinö odottelemassa muutama tuttu jonka kanssa tuli turistua ennen keikan alkua. Siinä sitten siemailin kahvia ja virittelin kamerani valmiiksi. Väkeä tuli koko ajan lisää tasaiseen tahtiin ja lopulta ensimmäinen bändi saapui lavalle ja soitto alkoi.


Ensimmäisenä esiintyi Tuomio niminen bändi joka teki ensimmäisen keikkansa 29 vuoteen. Tuomion solistina toimii Jiri, joka on tuttu mies Turun taudin ja Varietee83:n rumpujen takaa. Oli mielestäni hemmetin hyvää tavaraa! Setti oli vaan valitettavan lyhyt. Soiton jälkeen juttelin muutaman tutun kanssa ja he myös kehuivat bändin keikkaa. Seuraava keikka on kuulemma 16.02 samassa paikassa ja silloin on odotettavissa pitempi setti.

Tuomio rymisti settinsä vauhdilla ja raivolla.



Seuraavana lavalle saapui Crackwhore, joka esitti hyvän ja tasaisen setin, missä ei suuria yllätyksiä ollut. Ei huono keikka tältä bändiltä.


Pitkän linjan rock räimettä tarjoili Crackwhore.



Seuraavana oli vuorossa 30-vuotista taivaltaan juhlistava Turun Tauti. Hemmetin hyvän keikan pojat soittivat. Itse kaipailisin settiin uutta materiaalia. Siitä on ollut puhetta, joten odotellaan mitä tuleman pitää. Keikkasetti oli hyvä ja itse yllätyin kun soittivat lopetusraidaksi "Nähdään helvetissä" biisin. Turun Taudin laulaja täytti 50 vuotta samalla viikolla. Joten onnittelut Jartzalle vielä kerran!


 
30 vuoden ikään ehtinyt Turun Tauti.


Sitten oli vuorossa Abortti 13 jossa rummuissa tuurasi Turun taudin basisti Miikkanen. Hienosti hoiteli rumpuosuudet. Tarvii kyllä myöntää, että mitä useammin olen tämän bändin livenä nähnyt, pidän siitä koko ajan enemmän. Hemmetin hienon setin tämäkin orkesteri luukutti.

Pitkän uran tämäkin bändi tehnyt suomen punk rintamalla.


Kello oli jo likemmäs 01.00 kun viimeinen esiintyjä Varietee83 aloitti settinsä. Tällä kertaa oli pari ennen kuulematontakin biisiä soittolistalla. Jussi Hakulinen kertoili biisien välissä tarinoita laulujen synnyistä. Keikka oli valitettavan lyhyt aikatauluista johtuen ja encore jäi soittamatta. 

Sellainen oli lauantai ilta TVO:lla. Todella hieno kattaus josta pidin kovasti! Onneksi menin ajoissa paikalle kun paikka oli loppuun myyty ja aika moni joutui poistumaan paikalta pääsemättä edes sisälle.

Hyvän keikan tunnusmerkki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti