lauantai 9. syyskuuta 2017

Muutoksia arkirutiineihin.

Joo... Keikkakuvailut ovat jääneet vähemmälle viilenevän syksyn ja alkaneen koulun takia. Aloitin metallialan opiskelu Turun AKK:ssa. Positiivisin mielin olen koulussa käynyt ja aikomukseni on mikäli kaikki sujuu niin kuin pitääkin jatkaa metallialan erikoistumista. Aika näyttää mitä tapahtuu. Koulusta en viitsi tässä sen enempää kirjoitella.

Parisen viikkoa sitten tuli tsekattua rekisteri klubin jatkajan, reviirin, systeemit. Ihan mukavan oloinen keikkapaikka itäharjulla. Huomattavasti parempi tilojensa puolesta kuin rekisteri, mutta oli vanhassa enemmän niin kutsuttua "rappioromantiikkaa". Mutta toivon pitkää jatkoa reviirille joka on Turussa harvoja underground keikkapaikkoja. Keikkapaikoista puheenollen, oli juttua erään henkilön kanssa joka kirjoitti artikkelia Turun 70-90 luvun rock elämää kuvaavan kirjan tiimoilta, että pitäisi jonkun tehdä kattava juttu vanhoista Turun seudun keikkapaikoista niin kauan kun on vielä kertojia ja heillä muistikuvat tallella. 

Eli hiukan keikkakuvailu tahtini taitaa hidastua, kun arkisin ei jaksa välttämättä öitä kukkua hereillä, muuta viikonloppuisin keikat pääasiassa ovatkin.

Tuli loppu jutuksi mieleen kun kävin eräässä keskustan liikkeessä ostamassa itselleni nk. kynsikkäät, jotka ovat oikein näppärät käsissä kun pitää kameraa käsitellä. Siinä myyjä neidon kanssa valitsin sopivan parin ja sovittelun jälkeen maksoin, niin vaihtorahoja ojentaessaan neiti toivotti hyviä kuvauskeikkoja. Tunnettavuutta alkaa siis olla!
Oikein hauskaa alkanutta syksyä! 

Pistetään lopuksi kuva V83:sta reviiri klubin keikalta. Näyttäisi siltä kun olisi joltakin tipahtanut kolikko lattialle...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti