tiistai 1. marraskuuta 2016

Kylmää, keikkailua ja ulkomaan visiitti.

Syksy saa, minä en.. Niin, syksy sitten saapui ja tässä tätä kirjoittaessani katselen kun ensi lumihiutaleet tipahtelevat maahan. Taitaa pian olla aika laittaa polkupyörä talviteloille. Se minua tässä syksyssä harmittaakin kun joutuu vaihtamaan pyöräilyn joukkoliikenteeseen ja sen mukaan tarvii sovittaa liikkumisensa kun polkupyöräni ei tunne aikatauluja. Saa liikkua silloin kun siltä tuntuu.

Tuli tuossa piipahdettua ulkomailla, eli Tampereella hyvää ystävääni tervehtimässä. Oli kyllä mukavaa nähdä hänet pitkän tauon jälkeen. Eräs toinen kaverini kyllä kommentoi, että jos on tosi hyvä ystävä ei ole väliä vaikka ei nähtäisikään kauhean usein. Hyvä ystävyys kyllä kestää sen. Totta kyllä tuokin. Mutta itse haluaisin nähdä hyviä ystäviä useammin. Tuli taas koiraa ulkoilutettua ja tutkiskeltua ystäväni uutta asuinseutua. Käytiin myös käväistyä isolla kirkolla, Helsingissä, sielläkin oli ihan mukavaa ja sekin toi tervetullutta vaihtelua normaaleihin arki rytmeihini. Olisin voinut olla vaikka hiukan kauemminkin, mutta ennalta sovitut menot kutsuivat Turkua kohti.



Lolan kanssa ulkoilemassa Näyttämönpuistossa Tampereella.



Viikonloppuna kotiin palattuani keikkakuvaus kutsui jälleen. TVO:lla oli yksityispippalot johon minut oli kutsuttu kuvaajaksi. Ihan hyviä orkestereita oli esiintymässä ja kamerani lauloi mukavasti. Oli kaverini auto lainassa, joten pääsin mukavasti liikkumaan keikan jälkeen kotiini aamuyön tunteina.


Meikäläinen TVO:lla keikalla. Kuvan on ottanut Teija Lindholm.



Muuten päiväni ovat rullanneet tuttua rataa. Tuli kyllä päivitettyä kuvauskalustoa hieman kun hankin toiseen kamerajalustaani nk. kuulapään. Jotkut väittivät ettei kyseiseen jalustaan saa moista päätä sovitettua, mutta tuli se sitten tehtyä! Hieman siinä sai pähkäillä ja suunnitella kaverin kanssa ja saimme sen siihen lopulta istutettua. Pääsee taas pimeällä kuvailemaan kun saa kameran kiinnitettyä ja sen asentoa pystyy nyt mukavasti säätelemään.

Oikeanpuoleisen kaltaisesta "tuunaaminen" aloitettiin ja vasemmanpuoleinen on nykyinen versio. Kuulapää on irroitettava ja nyt jalustaan saa haluttaessa muunkinlaisen pään.




Eli ei mullistavia uutisia tällä kertaa. Nyt taitaa olla korkea aika vaihtaa autoihin talvirenkaat, jos ette ole sitä vielä tehneet. Liikkukaa varovasti, matkalla saattaa olla mustaa jäätä tai jotain muuta mustaa pelottavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti