keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Ile Ketola 50 vuotta. HC-punk rytinää TVO:lla

Perjantaina 2.9.2016 oli TVO:lla Kuolema punk bändin laulajan, Ilen,  50v. juhlat. Tästä oli puhetta Ilen kanssa jo aikaisemmin ja hän oli pyytänyt minua kuvaamaan kyseisen keikan. Ovet aukesivat klo 20.00 mutta oli siellä paikalla porukkaa jo aikaisemmin ja tuli siinä vaihdeltua kuulumisia tuttujen kanssa. Ovet aukenivat viimeinkin ja pippalot alkoivat. Kun kerta punk keikasta oli kyse, ol aika säätelyä ennen kuin eka bändi pääsi lavalle.

Ensimmäisenä lavalle kapusi küroishi niminen bändi jonka keikka oli aika suoraviivainen rytistys. Heidän esiintyessä sain haettua mukavasti kamerani säädöt kohdalleen.


Küroishi



Toisena esiintyjänä oli mulle entuudestaan hyvin tuttu Crackwhore joka oli kutsuttu esiintymään yhden bändin peruttua esiintymisensä. Keikasta kyllä huomasi että oli tosiaan tultu keikalle reilun tunnin varoitusajalla.. Soundit olivat hirveät ja setti oli lyhyt, johtuen myös siitä että bändin basisti Ristaniemi veti samana iltana näissä pippaloissa myös toisen keikan Abortti13:n solistina.

Crackwhore



Kolmantena orkesterina soitti Backlash. Tämä esiintyjä jäi mulle vähemmälle huomiolle, kun oli muuta sählinkiä keikkapaikan ulkopuolella. Piti mm. lähettää eräs kaveri ambulanssilla paikattavaksi..

Backlash



Sitten olikin aika kutsua juhlakalu itse paikalle. Ile istuskeli keinutuolissa ja mölisi jotain puheen tapaista. Siinä hiljalleen Kuolema orkesteri saapui lavalle ja soittivat tapaansa omaperäisen ja lyhen setin.

Ile Ketola.


Ile Kuolema bändinsä kanssa.


Sitten lavalle kömpi Abortti13. Vetivät muuten pirun hyvän keikan! Soundit olivat hemmetin hyvät ja esiintyminen energistä. Alkaa tämänkin bändin keski-ikä lähennellä jo 50 vuotta...

Abortti13


Viimeisenä esiintyi Lotus fu**er joka oli tullut Usasta saakka esiintymään. Bändi on kuulemma yli 10 vuotta vanha ja Ristaniemen kanssa ihmeteltiinkin hieman kun soittajat vaikuttivat laulajaa lukuun ottamatta parikymppisiltä. Ihan hienon keikan hyvällä fiiliksellä tykittivät läpi. Siinä vielä keikan jälkeen juttelin muutaman kaverin kanssa ja kotosalla olin vasta hiukan kolmen jälkeen aamulla. 

Ihan positiivinen fiilis jäi mulla tästä tapahtumasta!

Lotus fu**er (U.S.A.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti