perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesästä ja grilliherkuista nautiskelua.

Kesäkuun lopun kunniaksi tutuksi tullut Pelto-Orjat orkesteri päätti pitää treeninsä bändin laulajan ja hänen naisystävänsä luona ulkosalla, ja päätyivät yhdistää grillauksenkin vielä siihen samaan syssyyn. Keskustassa näin ystäväni Anun, joka tuli myös kyseiseen tapahtumaan mukaan. Hänen kanssa käytiin kaupassa ostamassa jotain grillattavaa jonka jälkeen palasimme tinatuoppiin missä osa bändin pojista oli jo odottelemassa liikkeelle lähtöä. Ei muuta kun kamat kantoon ja linja-autolla raisioon missä meitä jo odoteltiinkin. Siinä juteltiin tovi ja bändi aloitti treeninsä. Orkesterissa ei ole lainkaan rumpuja, mikä helpottaa kamojen roudausta huomattavasti. Onhan bändi pitänyt treenejä jokirannassa ja puolalanpuistossakin. Treenit sujuivat leppoisasti ja siinä tauolla isäntäpari tarjosi pientä suolaista purtavaakin. Perunasalaatti varsinkin oli todella hyvää!


Ihan mukavan oloinen treenauslava paikalle oli rakenneltu.



Treenien jälkeen bändin toinen solisti, Ana, pisti grillin kuumaksi ja pian saimmekin kunnon hiiligrillissä tehtyjä herkkuja. No, tietenkin olin ahne ja yritin haukata liian isoa pihvin palaa joka takertui kurkkuuni niin etten saanut henkeä hetkeen. Oli kieltämättä aika tukala olo hetken aikaa. Siinä syötiin ja rupateltiin jonkin aikaa ja lähdimme siitä sitten taksilla keskustaa kohti. Näin mukavissa merkeissä kuun vaihde minulla meni!


Antti nappasi kirveen kouraan esitystään tehostaakseen..  Naureskeltiin, että keikoille kirvestä ei kannata ottaa mukaan, mutta kitaristi Pentti lohkaisi että miksei.. Soitetaanhan sitä sahaakin!


Huuliharpisti Kode veti treenit läpi kyllä koko sielullaan. Oli todella upeaa kuunnella hänen soittoaan.




Heinäkuu on siis alkanut ja nautiskellaan kesästä vielä jonkin aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti